Πως να Πετύχετε Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου

demakeup ΜΑΤΙΩΝ DOS COSMETICS
De-Make Up Ματιών με Ταυτόχρονη Θρέψη των Βλεφαρίδων!
1 Φεβρουαρίου 2019
MADAME FIGARO BEAUTY STARS DOS COSMETICS
Η DOS Cosmetics Διακρίθηκε στα Beauty Stars του Madame Figaro!
25 Φεβρουαρίου 2019

Πως να Πετύχετε Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μία από τις βασικές αρχές ομορφιάς της DOS Cosmetics, είναι η καθαρή επιδερμίδα. Έχοντας λοιπόν ένα καθαρό πρόσωπο, σημαίνει υγεία, λάμψη και φυσικά ομορφιά.

Σε τι χρειάζεται ο καθαρισμός προσώπου;

Το δέρμα μας, πέρα από τις φυσιολογικές κλιματολογικές αλλαγές που περνάει κατά τη διάρκεια των εποχών, έχει να υποστεί και άλλες… “κακουχίες”. Τα καυσαέρια, η υγρασία και φυσικά το μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε, όλα αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς δεν αφήνουν την επιδερμίδα να “αναπνέει”. Το δέρμα μας λοιπόν, σαν ένας ζωντανός και πολύπλοκος ιστός, αναπνέει κι έχει ανάγκη από οξυγόνο.

Collagen Cleanser – Το Καθαριστικό Προσώπου Χωρίς Σαπούνι!

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να βοηθήσουμε το δέρμα μας; Χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα περιποίησης & ενυδάτωσης και φυσικά ακούμε τη γνώμη των ειδικών! Η ομάδα της DOS Cosmetics, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, έχει δημιουργήσει ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου για καθημερινή χρήση, με φυσικά συστατικά και χωρίς σαπούνι. Επομένως το δέρμα μας δεν “τραβάει” και είναι έτοιμο να υποδεχτεί την κρέμα ημέρας ή νύχτας.

Το προϊόν καθαρισμού προσώπου που σας προτείνουμε λοιπόν είναι το COLLAGEN CLEANSER. Καθαρίζει βαθιά το δέρμα, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία του και προστατεύοντάς το από την αφυδάτωση.

Γιατί Collagen Cleanser;

  • Αποκαθιστά τη φυσική λάμψη του δέρματος
  • Δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει τη γήρανση.
  • Δεν περιέχει σαπούνι
  • Το θαλάσσιο κολλαγόνο μαλακώνει και καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντας το φρέσκο και λαμπερό.
Beauty Tip: Μπορείτε να συνδυάσετε το Collagen Cleanser με το demake up ματιών Manca Butter, ειδικό για τη θρέψη των βλεφαρίδων, για ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου!

Παραγγείλετε σήμερα το καθαριστικό προσώπου Collagen Cleanser από το eShop μας και κάντε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο!