Η DOS Cosmetics Διακρίθηκε στα Beauty Stars του Madame Figaro!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Πως να Πετύχετε Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου
4 Φεβρουαρίου 2019
Βραβευτήκαμε στα Beauty Stars Awards 2019!
27 Μαρτίου 2019

Η DOS Cosmetics Διακρίθηκε στα Beauty Stars του Madame Figaro!

MADAME FIGARO BEAUTY STARS DOS COSMETICS

Η DOS Cosmetics είχε την τιμή να συμμετέχει στο διαγωνισμό ομορφιάς Beauty Stars 2019 που οργάνωσε το απόλυτο γυναικείο περιοδικό Madame Figarο και σήμερα έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι τα Beauty Tools Jade Roller & Gua Sha της DOS Cosmetics διακρίθηκαν ως το καλύτερο Smart Gadget στην αντίστοιχη κατηγορία!

Στον πιο viral διαγωνισμό ομορφιάς “Beauty Stars 2019 by Madame Figaro” , συγκροτήθηκε επιτροπή από beauty experts, editors και έμπειρους επαγγελματίες του χώρος της μόδας,  οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους στις υποψήφιες κατηγορίες των προϊόντων ομορφιάς.

Επίσης, η ambassador του θεσμού Δούκισσα Νομικού, μαζί με επιλεγμένες προσωπικότητες της ομορφιάς, της μόδας, της showbiz και των social media έκαναν unboxing το Beauty Star Box, το οποίο αποτελείται από top προϊόντα για το 2018 και στη συνέχεια ψήφισαν τα δικά τους αγαπημένα.

Την ψήφο τους όμως δώσανε και οι αναγνώστριες του περιοδικού,οι οποίες έμπαιναν στην κλήρωση για ένα από τα 10 Beauty Boxes!

Έτσι λοιπόν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού κρίθηκαν με βάση τα παρακάτω ποσοστά:

  • 40% Βeauty Experts
  • 30% Influencers
  • 30% Η δική σας ψήφος

Jade Roller & Gua Sha: Το Smart Gadget της Επιλογής σας!

Η DOS Cosmetics ξεχώρισε και βραβεύτηκε στην κατηγορία “Smart Gadget” με το Jade Roller & Gua Sha, το beauty tool υψηλής ποιότητας που εσείς έχετε ήδη αγαπήσει! Η διάκριση αυτή κάνει την ομάδα μας όχι μόνο περήφανη, αλλά μας δίνει επιπλέον κίνητρο και ώθηση για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα ομορφιάς με υψηλές προδιαγραφές, διατηρώντας πάντα τη φιλοσοφία μας, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα και εκμεταλλευόμενοι την σύγχρονη τεχνολογία.  Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα!

JADE ROLLER GUA SHA

Μαζί για το Παιδί

Τα Beauty Stars Awards δεν ξεχνάνε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ευχαριστούμε το Madame Figaro που μας ξεχώρισε και φυσικά όλους εσάς που μας ψηφίσατε! Η απονομή του διαγωνισμού θα γίνει σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για την λαμπερή βραδιά!