Η DOS στα Pure Beauty Global Awards 2019!

DOS COSMETICS VOGUE, INSTYLE, HARPERS, FASHION
Το βραβευμένο beauty tool της DOS επιλεγμένο από τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας!
9 Απριλίου 2019
Learn Your Skin to Breathe – Η Νέα Σειρά Oxygen Species από τη DOS!
7 Οκτωβρίου 2019

Η DOS στα Pure Beauty Global Awards 2019!

PURE BEAUTY AWARDS 2019 DUBAI WINNER

From over 500 entries, our product, DIAGNOSTIC SKIN TEST and BRAND has been voted by global expert judging panel and editorial teams as one of the best global beauty products as BEST SPECIAL INNOVATION for 2019. A huge thank you from our heart for your trust and recognition of our by heart personal interest to you all.

PURE BEAUTY GLOBAL AWARD WINNER

Best Special Innovation 2019

Winner: Derma Organic Science, Diagnostic Skin Test

(δείτε εδώ τη λίστα των νικητών)

Τι είναι το Τεστ Διάγνωσης Δέρματος που δημιουργήσαμε 

Το Τεστ Διάγνωσης Δέρματος είναι ένας αλγόριθμος που δημιούργησαν οι τεχνικοί μας με μεγάλη επιτυχία με σκοπό να προσφέρουμε την professional πληροφορία πάνω στον προσωπικό σας τύπο δέρματος. 75 διαφορετικές πιθανές απαντήσεις, δηλαδή 75 διαφορετικές ανάγκες. 4 βασικοί τύποι δέρματος με 75 διαφορετικά χαρακτηριστικά για κάθε ηλικία χωριστά. Μπορεί ο καθένας να μπει στο site μας, να απαντήσει στις γρήγορες και εύκολες ερωτήσεις σχετικές με τις καθημερινές του συνήθειες και την παρατήρηση του δέρματος του. Ολοκληρώνοντας το τεστ λαμβάνετε αυτομάτως τα αποτελέσματα με τη δική σας personalized διάγνωση που αναφέρει αρχικά τον τύπο του δέρματος, lifestyle tips και τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες προσαρμοσμένα στις εποχές.

Τι ιδιαίτερο έχει;

Μπερδευτήκατε; Είναι πανεύκολο. Στη διάρκεια του χρόνου άλλες ανάγκες έχει το δέρμα μας το καλοκαίρι, άλλες το χειμώνα. Για το λόγο αυτό αναλύσαμε ακόμη περισσότερο τις προτάσεις μας. Και αυτό γιατί; Γιατί βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν την προσωπική τους περιποίηση με στοχευμένα προϊόντα που ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και να σας γεμίσουμε αυτοπεποίθηση αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη σας του δέρματος σας. 

Οι ιδιαιτερότητες μας; Η φιλοσοφία των προϊόντων μας είναι απλή. Σε εμάς δεν υπάρχουν σειρές προϊόντων. Αλλά προϊόντα που ταιριάζουν σε ανάγκες. Έτσι το ιδιαίτερο που έχουμε είναι οι «θεραπείες νύχτας» που προτείνουμε για το χειμώνα, μιας και ο καιρός το επιτρέπει. Με τις θεραπείες αυτές δρούμε δραστικά και εντατικά στο δέρμα επανορθώνοντας ατέλειες, ενώ το καλοκαίρι προστατεύουμε και ενυδατώνουμε ώστε να σφραγίσουμε τα αποτελέσματα με τη σωστή κρέμα ημέρας. Το τέλειο αψεγάδιαστο δέρμα γεμάτο αυτοπεποίθηση και υγεία είναι ο μοναδικός μας στόχος. Αγαπάμε τα λάδια βάσεις που είναι το πιο αγνό προϊόν που προκύπτει κατευθείαν από τη φύση και τα συνδυάζουμε βάση του τύπου δέρματος σε όλες μας τις θεραπείες.

Do It Naturally!

Η σειρά λοιπόν DO IT NATURALLY by DOS είναι ο σεβασμός μας στη μητέρα φύση και τα πολλαπλά οφέλη που μας προσφέρει μέσα από τα προϊόντα της. Αβοκάντο, γλυκό αμυγδαλέλαιο, αργάνελαιο, κοκοφοινικελαιο, ζοζόμπα είναι μερικά από αυτά.

 

                                                  “THE FUTURE OF BEAUTY IS PERSONALIZED”

 

Κάντε και εσείς σήμερα το Τεστ Διάγνωσης Δέρματος και βρείτε τα προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν αποκλειστικά σε εσάς!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικά από τα highlights της υπέροχης βραδιάς στο Ντουμπάι όπου πραγματοποιήθηκαν τα Pure Beauty Global Awards 2019.