Το βραβευμένο beauty tool της DOS επιλεγμένο από τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας!

Βραβευτήκαμε στα Beauty Stars Awards 2019!
27 Μαρτίου 2019
PURE BEAUTY AWARDS 2019 DUBAI WINNER
Η DOS στα Pure Beauty Global Awards 2019!
3 Μαΐου 2019

Το βραβευμένο beauty tool της DOS επιλεγμένο από τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας!

DOS COSMETICS VOGUE, INSTYLE, HARPERS, FASHION

Με τον ερχομό της Άνοιξης, καταφθάνουν και τα πολυαναμενόμενα νέα τεύχη των περιοδικών μόδας και ομορφιάς, τα οποία μας προτρέπουνε στα trends που θα ισχύσουν και θέλουμε πολύ να ακολουθήσουμε.

Οι editors των Vogue Hellas, Madame Figaro, Harper’s Bazaar, Hello! και InStyle δεν παρέλειψαν να συμπεριλάβουν στις λίστες με τα must have beauty tools της Άνοιξης 2019, το γνωστό πλέον Jade Roller with Gua Sha και μας τιμούν ιδιαιτέρως οι αναφορές αυτών των καταξιωμένων περιοδικών.

Το Jade Roller είναι σφυρηλατημένο από συμπαγή νεφρίτη πρώτης ποιότητας και προσφέρει όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του νεφρίτη μέσω της καθημερινής εφαρμογής ενώ παράλληλα προάγει μια νεότερη και πιο υγιή επιδερμίδα.

 

Ξεκινάμε με το Madame Figaro με την ολοσέλιδη παρουσίαση του καλύτερου Smart Gadget

Madame Figaro DOS Cosmetics Jade Roller

Η Βασιλική Παπαγεωργίου, beauty editor του Vogue Greece που επανεκδόθηκε μετά από χρόνια και ήταν το talk of the town, συμπεριέλαβε τα premium προϊόντα της DOS Cosmetics στις Επιλογές Ομορφιάς του καινούριου εορταστικού τεύχους.

Vogue Hellas DOS Cosmetics Jade Roller

H μοναδική

Η μοναδική μας Λήδα Κοτταροπούλου, Beauty Director του Harper’s Bazaar, στο άρθρο για προϊόντα περιποίησης προσώπου, συμπεριέλαβε το Jade Roller with Gua Sha

Harpers Bazaar DOS Cosmetics

Η πάντα ενημερωμένη και Μίνα Μπιράκου του In Style παρουσιάζει το Jade Roller στα πιο hot items της σαιζόν και ήδη πολυαγαπημένο από τους stars!

In Style DOS Cosmetics

Τέλος, η Χαρα Σελαλ του HELLO! Magazine, παρουσίασε μια παλέτα ομορφιάς με το Jade Roller & Gua Sha στις επιλογές!

Hello Magazine DOS Cosmetics

Η Ομάδα της DOS Cosmetics ευχαριστεί για ακόμα μια φορά όλους εσάς που αγαπήσατε το Jade Roller και η αναγνώρισή του από τα παραπάνω περιοδικά μόδας μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια!

Παραγγείλετε σήμερα το Jade Roller with Gua Sha!